Dorcas
Stichting Arnulfus

Nepbrief bezoedelt nagedachtenis Tim

door  KN
Metro-columnist Luuk Koelman Metro-columnist Luuk Koelman Afbeelding: screenshot site

Metro-columnist Luuk Koelman heeft de tragische dood van Tim Ribberink aangegrepen om zijn kennelijke aversie tegen KN-hoofdredacteur Mariska Orbán-De Haas te uiten.  

Koelman heeft zijn column in de vorm gegoten van een brief aan de moeder van Tim Ribberink. Diens recente suïcide om reden van onophoudelijke pesterijen heeft deze week heel Nederland diep geschokt.

Koelman ondertekent de brief met de naam van Mariska Orbán-De Haas. Daarin schrijft hij onder haar naam onder meer dat Tims dood voor zijn moeder “een troost moet zijn”.

Katholiek Nieuwsblad distantieert zich volledig van de nepbrief die in zijn smakeloze geheel voor rekening komt van columnist Koelman en voor het blad Metro.

Ons medeleven gaat uit naar Tims nabestaanden die dit bovenop hun verdriet te verwerken krijgen en waarvoor alle verantwoordelijkheid bij Koelman en diens uitgever ligt.

Aanvullende informatie

08 november 2012
De artikelen uit de krant zijn nu ook digitaal via Myjour.com te lezen. U kunt ze los kopen of als u abonnee bent gratis lezen. Klik hier voor meer informatie.

    KN op Twitter!

    Proef kn

    Proef kn! 8 weken voor € 15,-