Paus roept opnieuw op tot actie tegen ebola

Paus Franciscus heeft woensdag na afloop van de algemene audiëntie opgeroepen "alles in het werk te stellen om ebola uit te roeien".

29 oktober 2014

Petitie christelijke organisaties: Red Asia Bibi van de doodstraf

De christelijke mensenrechtenorganisaties Jubilee Campaign en SDOK zijn samen met de ChristenUnie en de SGP de petitiecampagne 'Red Asia Bibi' gestart.

29 oktober 2014

Oproep Argentijnse bisschoppen: waar zijn verdwenen kinderen?

De Argentijnse bisschoppen hebben een tv- en radiospotje opgenomen waarin zij vragen om informatie over kinderen die verdwenen tijdens het Argentijnse militaire bewind.

29 oktober 2014

Musical bereidt Filipijnse jeugd voor op pausbezoek

Ter voorbereiding op het bezoek van paus Franciscus aan de Filipijnen, wordt er in het land een musical opgevoerd over het leven van de Argentijnse paus.

28 oktober 2014

Kardinaal Burke weerlegt vermeende uitspraak

Kardinaal Raymond Burke heeft tegengesproken dat hij rond de afgelopen synode gezegd zou hebben dat de paus de Kerk schaadt.

28 oktober 2014

Pell roept traditionalisten op tot trouw aan paus

De Australische kardinaal George Pell heeft de traditionalistische katholieken opgeroepen trouw te blijven aan de paus en "steriele polemieken tegen een verbazend klein aantal katholieke opponenten" te schuwen.

28 oktober 2014

Een nieuwe priester en drie nieuwe diakens voor bisdom Rotterdam

Mgr. Van den Hende, bisschop van Rotterdam, zal op zaterdag 15 november in de HH. Laurentius en Elisabeth kathedraal in Rotterdam een priester en drie diakens wijden.

28 oktober 2014

Nigeria: Boko Haram zaait opnieuw dood en verderf

Terroristen van de islamitische terreurgroep Boko Haram hebben afgelopen weekend minstens dertig tieners uit een dorp in het noordoosten van Nigeria ontvoerd.

27 oktober 2014

Paus: 'Gezin wordt meer dan ooit aangevallen'

"Het gezin wordt vandaag meer dan ooit aangevallen".

26 oktober 2014
Pagina 1 van 528

KN op Twitter!

Proef kn

Proef kn! 8 weken voor € 15,-