India: twee mannen opgepakt op verdenking verkrachting zuster

De Indiase politie heeft twee verdachten gearresteerd van de groepsverkrachting van een oudere zuster, eerder deze maand in een missieschool in de staat West-Bengalen. Dat meldt Crux

26 maart 2015

IS toont video van tot islam 'bekeerde' ontvoerde Assyrische christen

Terreurgroep Islamitische Staat (IS) heeft een video verspreid waarin een door IS ontvoerde Assyrische christen uit Syrië zich tot de islam 'bekeert'.

26 maart 2015

Van der Steur: Demmink onschuldig tot tegendeel bewezen

Minister Ard van der Steur van Justitie heeft antwoord gegeven op de vragen van Kamerlid Louis Bontes (VNL) over de ontvangst van Demmink op de nieuwjaarsreceptie van luitenant-generaal Hans Leijtens.

26 maart 2015

Kardinaal Nichols wil geen publieke discussie gezinssynode

Kardinaal Vincent Nichols van Westminster heeft Engelse priesters aangeraden niet deel te nemen aan openbare discussies over controversiële kwesties die besproken zullen worden op de gezinssynode van oktober.

26 maart 2015

Politieke motieven achter protest tegen Chileense bisschop?

Er gaan mogelijk politieke motieven schuil achter de felle protesten tegen de vorige week vrijdag geïnstalleerde bisschop Juan Barros Madrid van het Zuid-Chileense bisdom Osorno.

26 maart 2015

Paus ontmoet familieleden van door IS vermoorde Britse hulpverleners

[MET BEELDGALERIJ] Paus Francicus heeft woensdag een ontmoeting gehad met de weduwe en een broer van de vorig jaar door terreurgroep Islamitische Staat (IS) vermoorde Britse hulpverleners.

25 maart 2015

Kamer wil meer weten van mogelijk pedofilie-schandaal

De Tweede Kamer wil opheldering van minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie over het bericht in het Algemeen Dagblad dat pedofilie jarenlang is gedoogd.

25 maart 2015

Paus over Synode: 'Gepraat helpt ons niet verder'

Paus Franciscus heeft de katholieken opgeroepen te bidden voor het welslagen van de Gezinssynode die in oktober wordt gehouden.

25 maart 2015

Britse christenen bang om hun geloof

Christenen in Groot-Brittannië zijn bang op de werkvloer voor hun geloof uit te komen.

25 maart 2015
Pagina 1 van 597

KN op Twitter!

Proef kn

Proef kn! 8 weken voor € 15,-